Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Over

Voormalige basisschool 'De Kleine Wereld' heeft sinds 2019 een maatschappelijke bestemming. Verschillende organisaties zijn hierin gehuisvest zoals ABC de Cirkel, Mens en Welzijn Voorst, Delta en Voorst onder de Loep.

Groepen en organisaties

Hoe kunnen we als Voorster samenleving maatschappelijke problemen voorkomen? Wij zijn het projectteam De Loep dat organisaties, bedrijven en vrijwilligers helpt om dit voor elkaar te krijgen.
Voorst Actief is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, de buurtsportcoaches en de dorpscontactpersonen. We willen verbindingen tot stand laten komen tussen burgers en organisaties, ook op www.kijkindekernen.nl. Kleine initiatieven kunnen daardoor uitgroeien tot bloeiende activiteiten. Voorstactief.nl is de plaats waar we het aanbod kunnen én mogen laten zien aan elkaar.
Klein Twello is het nieuwe, kloppende, maatschappelijke hart van Twello. De voormalige basisschool bied nu onderdak aan verschillende partijen uit de maatschappelijke sector zoals 'ABC de Cirkel', 'Mens en Welzijn Voorst', projectteam 'Voorst onder de loep' en 'Werk & Inkomen' van de gemeente Voorst.
De gemeente Voorst ligt tussen de Veluwe en de IJsselvallei. De gemeente bestaat uit twaalf kernen: Bussloo, Klarenbeek, Nijbroek, Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, De Vecht, Voorst, Wilp en Wilp-Achterhoek.

Berichten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.