Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Over

Dorpshuis

Groepen en organisaties

Welkom bij Zang- en Gospelkoor “Inspiration” uit Terwolde. Wie zijn wij? Wij zijn een zang- en gospelkoor uit Terwolde. Een klein mooi dorpje vlakbij Deventer. Het koor is opgericht in 1994. Wij zingen graag in kerkdiensten, woon- zorgcentra, jaarvergaderingen van bijv. V.v.N. en kerstvieringen. In kerkdiensten passen wij ons repertoire zo veel mogelijk aan aan het thema van de dienst en/of de tijd van het kerkelijk jaar. Mocht u een geheel verzorgde avond willen dan kunnen wij dat in overleg met u ook. Tijdens de adventtijd treden wij op als Charles Dickenskoor. We zingen dan Christmas Carols. Onze koorkleding is dan aangepast aan het repertoire. Ons repertoire wordt uitgezocht door de muziekcommissie en de dirigent. Ook leden kunnen muziek aandragen, welke dan in samenspraak met muziekcommissie, dirigent en bestuur beoordeeld wordt. Het repertoire is in de eerste plaats gericht op Gospel en Christmas Carols. Daarnaast worden/kunnen er musicals, populaire en kerkelijke liederen ingestudeerd worden. Op de repetitieavonden oefenen we o.l.v. onze dirigent Marlies Tiemens. Een zeer gedreven en opgewekte dirigent die als doel heeft ons te laten genieten van zang en muziek en onze zang op een hoger niveau te brengen. Bij een optreden worden we meestal begeleid op de piano. Wij zijn erg blij dat Marlies onze dirigent is. Tijdens optredens gebruiken we onze eigen geluidsinstallatie, waardoor we ook met solisten kunnen werken. We willen als koor graag groeien tot 30 leden. Wel moet de stemverhouding gewaarborgd blijven. Dat is ook een voorwaarde om nieuwe leden aan te nemen. Iedereen die ouder is dan 18 jaar kan met ons contact opnemen om eens te komen luisteren of ons koor iets voor hen is. Men hoeft niet in Terwolde te wonen om met ons mee te doen. Hier graag het papier: info voor nieuwe leden invoegen .
De perfecte locatie voor uw vereniging, bijeenkomsten, tentoonstellingen, vergaderingen en alle andere activiteiten die u vanuit uw vereniging wil organiseren!
Gemengde Zangvereniging 'Eendracht'
Wekelijkse ontmoeting voor jong en oud in dorpshuis d Olde Schole. De plek om samen te komen en nieuwe mensen te leren kennen. Elke vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur

Berichten