Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Over

Multifunctioneel Centrum (dorpshuis) van Klarenbeek

Groepen en organisaties

Deze kwis is bedoeld voor alle inwoners en vrienden van Klarenbeek, van jong tot oud. Er wordt ingeschreven per team. Je zorgt zelf voor de samenstelling van het team, bijvoorbeeld met vrienden, collega’s, buurtgenoten of leden van een vereniging. Per team kies je een teamcaptain en een locatie (In de buurt van de kern is handig) van waaruit jullie gaan spelen. Dit kan bij iemand thuis zijn, maar ook in een bedrijf of clubhuis. De kwis wordt gehouden op vrijdagavond 21 september 2018. Om 19:00 uur haal je de kwismap met 100 vragen op bij het MFC. De kwis bestaat uit kennisvragen, maar ook uit doe-opdrachten en andere leuke opdrachten. Het is dus belangrijk dat het team goed samenwerkt en de taken verdeeld worden. Tijdens de kwis mag gebruik worden gemaakt van alle vormen van media en naslagwerken, met uitzondering van de geheime opdracht. Om 23:30 uur diezelfde avond moet het kwisboek weer ingeleverd zijn. Op vrijdagavond 12 oktober wordt de echte wiesneus bekend gemaakt d.m.v. een feestavond! Naast dat het winnende team een heel jaar het dorp mag aftroeven dat jullie het écht beter weten, winnen de allergrootste wiesneuzen ook een diner bij Restaurant Pijnappel in ons mooie dorp. En natuurlijk ook mooie kwisselbeker.
JUDO ACADEMY STEDENDRIEHOEK is een nieuwe Judoschool in de stedendriehoek, de lessen worden gegeven in Twello, Klarenbeek & Voorst. Plezier, kwaliteit & aandacht staan voorop!
Een centrum waarin Klarenbekers én mensen van buiten het dorp elkaar kunnen ontmoeten, waar je een praatje maakt, waar je samen actief bent en waar het gezellig is. Een modern multifunctioneel centrum waar muziek, onderwijs, cultuur, sport en bewegen bij elkaar komen.

Berichten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.