Locaties

Bekijk hier de ontmoetingsplekken.

Gekozen filters
  Kern
  Het gemeentehuis van de gemeente Voorst (tijdelijke locatie)
  Het multifunctionele sportcomplex is gebouwd voor de herhuisvesting van 2 sportverenigingen met zowel binnen- als buitensportactiviteiten. De gebruikersvergunning geeft de mogelijkheid voor sportactiviteiten in de breedste zin. Er is een turnhal, sporthal en kleinere fitnessruimte. De sporthal is te delen middels een flexibele scheidingswand.
  Voormalige basisschool 'De Kleine Wereld' heeft sinds 2019 een maatschappelijke bestemming. Verschillende organisaties zijn hierin gehuisvest zoals ABC de Cirkel, Stichting Mens en Welzijn Voorst, Riwis Zorg en Welzijn en de gemeente Voorst (Voorst onder de Loep - Team #zodus en Werk & Inkomen). Veel van deze partijen zijn dagelijks aanwezig en bieden verschillende vormen van dagbesteding en welzijnsdiensten. Maar Klein Twello wil óók ruimte bieden voor ontmoeting en sociaal-maatschappelijke initiatieven. De inrichting, sfeer en indeling biedt alle mogelijkheden om als buurtbewoner, inwoner van de gemeente Voorst of voorbijganger gewoon eens binnen te stappen voor een ontmoeting onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook biedt Klein Twello ruimte voor maatschappelijke initiatieven zoals bijvoorbeeld een praatgroep, ontmoetingspunt of informatiebijeenkomst. Als je een idee hebt en ruimte zoekt, kun je hierover contact opnemen met Mens en Welzijn Voorst, of 0571-279090. Openingstijden: * Maandag: 09.00 - 17.00 uur * Dinsdag: 09.00 - 17.00 uur * Woensdag: 09.00 - 17.00 uur * Donderdag: 09.00 - 17.00 uur * Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur * Zaterdag: gesloten * Zondag: gesloten
  Het gebouw Irene is gelegen naast de kerk. Irene beschikt, behoudens grote en kleine zalen op de begane grond en de bovenverdieping, ook over een grote kelder. Deze is ideaal voor het ontplooien van activiteiten voor de jeugd, zoals clubavonden, cursussen of disco. De ruimtes zijn goed toegankelijk en in de omgeving zijn ruime parkeermogelijkheden. ACTIVITEITEN OP DE ZONDAG Op de zondagen wordt gebouw Irene gebruikt als er jeugdactiviteiten plaatsvinden, zoals kindernevendienst en oppasdienst. Zie Jeugd Na de kerkdienst worden de kerkgangers altijd genodigd voor een kopje koffie of thee en om nog na te praten. EXPOSITIES Bovendien zijn er in de grote zaal op de begane grond wisselende exposities van schilderijen van zowel amateur- als beroepskunstenaars VERHUUR Zowel de Dorpskerk als gebouw Irene zijn te huur.
  De nieuwbouw Brede School De Fliert biedt ruimte aan drie basisscholen: KBS De Kleine Wereld, CBS De Oase en OBS De Hietweide.
  Het verzorgingshuis sluiten en slopen? Daar wilden de inwoners van Voorst in 2017 niets van horen. Hun boodschap was helder: De Benring blijft overeind! Een bijzondere samenwerking was het resultaat. De Benring heeft een tweede jeugd gekregen.