Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Locaties

Bekijk hier de ontmoetingsplekken.

Gekozen filters
  Een plek om even te onthaasten, met een kopje verse koffie of thee, een heerlijk stukje huisgemaakte taart of een gerecht van onze menukaart. Voor de liefhebber is er ook een museum, waar je kennis kunt maken met de geschiedenis van het oude boerenland ‘de Wilpse Klei’.
  Dé plek voor cultuur, feesten en trouwen.
  Veluws College Twello is een kleine school waar iedereen elkaar kent. Het draait er om jou. Wat kun jij al en wat wil je nog graag leren? We houden rekening met jouw interesses, ambities, talenten en niveau. Je krijgt onderwijs dat bij jou past: op maat. Natuurlijk volg je ‘gewone’ lessen op school, maar we trekken er ook vaak samen op uit. Op onze school hebben sommige brugklassen twee niveaus. Bijvoorbeeld de mavo/havo brugklas. Je krijgt daar les op het hoogste niveau. Na twee jaar kies je of je verdergaat op de mavo, de havo of het vwo. Mavoleerlingen doen bij ons examen en havo en vwo-leerlingen gaan vanaf klas 4 naar een andere school in Deventer of Apeldoorn. Er zijn duidelijke regels op school. Daardoor is de sfeer veilig en prettig. Je voelt je hier snel thuis.
  Het voormalig voetbalterrein wordt nu veelal in gebruik genomen door de buurtbewoners om lokale evenementen te houden zoals bijv burendag
  Het kerkje Bethel in De Vecht ligt in een landelijke omgeving is uitermate geschikt om geheel tot rust te komen en je dagelijkse gedachten op zij te zetten. Het gebouwtje wordt aan een gezelschap tegelijk verhuurd.
  De Zwaan is een korenmolen in Voorst. De molen verrees in 1904 naast een reeds bestaande stoommalerij. Voor de bouw werd gebruikgemaakt van een afgebroken molen uit het Groningse Uithuizen. In 1967 werd de molen gerestaureerd.
  Voormalige basisschool 'De Kleine Wereld' heeft sinds 2019 een maatschappelijke bestemming. Verschillende organisaties zijn hierin gehuisvest zoals ABC de Cirkel, Stichting Mens en Welzijn Voorst, Riwis Zorg en Welzijn en de gemeente Voorst (Voorst onder de Loep - Team #zodus en Werk & Inkomen). Veel van deze partijen zijn dagelijks aanwezig en bieden verschillende vormen van dagbesteding en welzijnsdiensten. Maar Klein Twello wil óók ruimte bieden voor ontmoeting en sociaal-maatschappelijke initiatieven. De inrichting, sfeer en indeling biedt alle mogelijkheden om als buurtbewoner, inwoner van de gemeente Voorst of voorbijganger gewoon eens binnen te stappen voor een ontmoeting onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook biedt Klein Twello ruimte voor maatschappelijke initiatieven zoals bijvoorbeeld een praatgroep, ontmoetingspunt of informatiebijeenkomst. Als je een idee hebt en ruimte zoekt, kun je hierover contact opnemen met Mens en Welzijn Voorst, of 0571-279090. Openingstijden: * Maandag: 09.00 - 17.00 uur * Dinsdag: 09.00 - 17.00 uur * Woensdag: 09.00 - 17.00 uur * Donderdag: 09.00 - 17.00 uur * Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur * Zaterdag: gesloten * Zondag: gesloten
  Het gemeentehuis van de gemeente Voorst.
  1 van 10
  Browser niet ondersteund
  Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.