KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Locaties

Bekijk hier de ontmoetingsplekken.

Gekozen filters
  Kern
  Multifunctioneel Centrum (dorpshuis) van Klarenbeek
  Kindcentrum Wilp-Achterhoek is een school die kinderen een stevige basis voor de toekomst geeft, op zowel cognitief als sociaal gebied. Het kindcentrum beschikt over een prachtig plein, waar kinderen heerlijk kunnen spelen en bewegen. Ook hebben we een moestuintje dat samen met de kinderen onderhouden wordt. Op dinsdag- en donderdagmiddag kunnen kinderen terecht bij onze buitenschoolse opvang. Aan de achterzijde bevindt zich tevens het 'dorpshuis' van Wilp-Achterhoek.
  De bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Niet alleen kennis over boeken of literatuur, maar bijvoorbeeld ook hele praktische of technische kennis. Tegelijk biedt de bibliotheek een plaats voor verdieping van die kennis, doordat de bibliotheek toegang biedt tot een grote collectie, fysiek en digitaal, en door de kennis van de medewerkers.
  Kulturhus Jachtlust is een open en transparant gebouw waar gebruikers gezamenlijk overleggen voor een zo optimaal mogelijk gebruik. Naast de vaste gebruikers zijn er diverse interessante huurmogelijkheden van onze accommodatie. Wij beschikken over specifieke zalen voor dans, muziek, cultuur en vergaderingen.
  Prachtig landelijke speeltuin in Posterenk, van voetbal tot kabelbaan en wipkip ed. Hier worden dikwijls evenmentjes voor kinderen uit het dorp georganiseerd. https://www.facebook.com/pages/category/Community-Organization/Klein-Pampus
  1 van 10
  Browser niet ondersteund
  Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.