Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Locaties

Bekijk hier de ontmoetingsplekken.

Gekozen filters
    Gebouw 'Bethel' te Posterenk in de gemeente Voorst (NL). Aanvankelijk een kerkje, begin 21e eeuw een verenigingshuis voor diverse dorpse evenementen Bouwdatum: 1893 Verenigingsgebouw waartegen dwars op de achtergevel zo'n vijf jaar later een beheerderswoning werd gebouwd. De voorgevel bevat een fries en een fraai gedecoreerde risalerende middenpartij. De houten entree is rond 1940 toegevoegd. Hierboven bevinden zich twee gevelstenen met respectievelijk de naam 'Bethel' en '8 februari 1893'. Het pand is gebouwd in opdracht van de dames Crommelin, woonachtig op de Lathmer, ten dienste van zowel christelijke als algemene maatschappelijke activiteiten. (GM)
    Voor Woonzorgcentrum de Martinushof in Twello ligt een prachtige beweegtuin.
    Een modern groencentrum waar cliënten en begeleiders van de Passerel en Mens en Welzijn Voorst samen in een mileuvriendelijke omgeving werken. Inclusief winkel met koffiecorner en kaarsenmakerij. Kom gezellig langs en zie wat we allemaal te bieden hebben!
    Dorpshuis De Pompe Wilp is de centrale ontmoetingsplek in het dorp. Ruim 15 verenigingen maken regelmatig gebruik van het onlangs gerenoveerde gebouw in het centrum van Wilp tegenover de dorpskerk. De verschillende ruimtes van het gebouw zijn voor diverse mogelijkheden te gebruiken, zoals vergaderingen, lezingen, repetities van muziek en zang.
    1 van 6