Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Hulp aangeboden

Hieronder zie je een overzicht van alle hulp die je buurtgenoten zelf aanbieden.

Pagina's (1): 1
datum titel categorie aanbod
25-02-2019
Hulp
Heb je een psychische kwetsbaarheid en ben je op zoek naar een maatje? Of heb je bijvoorbeeld (praktische) ondersteuning nodig? Vriendendiensten is er voor jou!
17-01-2019
Hulp
Ik ben gestart met een opleiding voor begeleiding bij verlies en rouw bij Buro Nazorg en kijk er naar uit om de komende periode mensen te begeleiden die te maken hebben met verlies. Tijdens mijn opleiding is dit leertraject bedoeld om de begeleiding van mensen te professionaliseren en er uiteindelijk mijn eigen bedrijf mee te kunnen starten. Verlies is het kwijtraken van een dierbaar iemand of iets in je leven. Het kan zijn dat je je baan kwijt bent of raakt, dat je ziek bent of bent geweest, dat er een dierbaar iemand is overleden of dat je relatie is geëindigd. Rouw kun je zien als een reactie die het gevolg is van het verlies van een dierbaar iemand of iets. Als je in je leven te maken hebt met verlies kan dit veel impact hebben. Ken of ben je iemand die hier mee te maken heeft en daarbij ondersteuning zou kunnen gebruiken? Ik onderzoek graag samen met jou wat ik kan betekenen. Van mij kun je verwachten dat ik afstem op jouw ondersteuningsbehoefte en dat we in samenspraak kijken wat randvoorwaarden zijn om goed samen te kunnen werken. Stuur me een bericht als je meer informatie wilt of begeleid wilt worden. De begeleiding start met een intakegesprek en als er een wederzijdse klik is worden er minimaal 3 tot 4 vervolggesprekken ingepland. Deelname is gratis en uw privacy is gewaarborgd.
06-11-2018
Spullen
De Vereniging van Vrijzinnige Protestanten heeft nog zes boeken ’90 jaar vrijzinnigheid in Twello’. Als iemand geïnteresseerd is is het boek gratis af te halen bij de heer Veen, Domineestraat 4 te Twello. Hij is telefonisch bereikbaar op 06-15413245.
10-07-2018
Hulp
Kennismaken met Terug in Balans? De eerste behandeling gratis voor inwoners van de gemeente Voorst.
20-06-2018
Hulp
Vervoer naar bv. ziekenhuis en huisarts, boodschappen en kleine klusjes in- en om het huis.
11-06-2018
Spullen
Klarenbeek heeft een tijd geleden twee inklapbare duw rolstoelen aangeboden gekregen. Deze staan in het MFC en zijn te leen! Als u een rolstoel nodig heeft voor bijvoorbeeld een dagje uit of een bezoek aan het ziekenhuis kunt u (graag optijd ivm klaarzetten) contact opnemen met ons. hulpcoordinator@klarenbeeksbelang.nl (Of dorpscontactpersoon@klarenbeeksbelang.nl) 06-12260021
27-03-2018
Hulp
Advies bij het verduurzamen van uw woning.
Pagina's (1): 1