Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Hulp geboden:

Begeleiding bij verlies en rouw


Klik en ga naar de volgende stap.

Ik ben gestart met een opleiding voor begeleiding bij verlies en rouw bij Buro Nazorg en kijk er naar uit om de komende periode mensen te begeleiden die te maken hebben met verlies. Tijdens mijn opleiding is dit leertraject bedoeld om de begeleiding van mensen te professionaliseren en er uiteindelijk mijn eigen bedrijf mee te kunnen starten.

Verlies is het kwijtraken van een dierbaar iemand of iets in je leven. Het kan zijn dat je je baan kwijt bent of raakt, dat je ziek bent of bent geweest, dat er een dierbaar iemand is overleden of dat je relatie is geëindigd.

Rouw kun je zien als een reactie die het gevolg is van het verlies van een dierbaar iemand of iets. Als je in je leven te maken hebt met verlies kan dit veel impact hebben. Ken of ben je iemand die hier mee te maken heeft en daarbij ondersteuning zou kunnen gebruiken?

Ik onderzoek graag samen met jou wat ik kan betekenen. Van mij kun je verwachten dat ik afstem op jouw ondersteuningsbehoefte en dat we in samenspraak kijken wat randvoorwaarden zijn om goed samen te kunnen werken.

Stuur me een bericht als je meer informatie wilt of begeleid wilt worden. De begeleiding start met een intakegesprek en als er een wederzijdse klik is worden er minimaal 3 tot 4 vervolggesprekken ingepland. Deelname is gratis en uw privacy is gewaarborgd.

Ik wil mensen die te maken hebben met verlies een luisterend oor bieden en handvatten aanreiken.

Bekijk al het hulpaanbod uit je buurt »