Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Wij zijn ZEBRA VEILIGHEID. Wij zijn een nieuw bedrijf uit het Gelderse Wilp, midden in het hart van de Stedendriehoek Deventer | Apeldoorn | Zutphen. Wat wij doen? Wij kunnen uw bedrijf, organisatie, instelling of evenement ontzettend goed helpen en /of ondersteunen op de diverse gebieden van veiligheid.

Of het nu gaat om een praktische no-nonsense BHV training, reanimatietraining, ontruimingsoefening, verzorging en /of ondersteuning bij het maken van veiligheidsplannen, calamiteitenplannen of advisering rondom vergunningstrajecten bij evenementen … wij doen en kunnen het! En daarnaast doen we nog veel meer!

Wat maakt ons anders? Wij werken kleinschalig, leveren altijd maatwerk en we komen het liefst bij u op locatie! Duur?! Dat valt reuze mee! Wij willen er juist zijn voor de kleinere en middelgrote bedrijven in de Stedendriehoek die op de centen letten!

Onze instructeurs en docenten zijn aangesloten bij de Nederlandse Reanimatieraad (NRR) en verzorgen volgens deze richtlijnen de lessen.

Daarnaast kunnen wij uw brandweer opleidingsorganisatie ook ondersteunen met een docent en /of instructeur. Deze is (o.a.) op ZZP basis in te huren en heeft vele jaren ervaring met diverse leergangen binnen de brandweer. Wij zijn aangesloten bij het CRKBO.

Neust u gerust eens rond op onze website voor meer informatie.

U kunt natuurlijk altijd (vrijblijvend) contact met ons opnemen voor mogelijkheden, prijzen of gewoon een praatje!

Medewerkers (1)