Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Stichting Wilp Staat Op

Iets doen voor het goede doel. Iedereen denkt er ongetwijfeld wel eens over na maar velen komen niet verder dan het afstaan van wat kleingeld wanneer er gecollecteerd wordt. Een echte drive krijg je vaak pas wanneer je van dichtbij meemaakt hoe verschrikkelijk oneerlijk het leven soms kan zijn.

Dit kunnen een drietal jong volwassenen uit Wilp beamen. Christian Zuidema, Frank Bussink en Guus Kroes hebben hun moeders zien strijden tegen kanker en deze strijd heeft veel indruk op hen gemaakt. Christian en Guus zagen hun moeder de strijd met de ziekte winnend afsluiten terwijl de moeder van Frank, eind 2011, de strijd noodgedwongen moest staken. In de vriendengroep hebben ze echter al vaker meegemaakt hoe onvoorspelbaar en meedogenloos de kanker kan zijn. “Veel jongens hebben al een ouder verloren door deze ziekte en het is dan óók voor hen dat we ‘Wilp staat op tegen kanker’ hebben opgezet.”

Tegenwoordig is het ‘Wilp Staat Op’ en organiseren we diverse acties, evenementen en feesten waarbij de gehele opbrengst ten goede komt aan het goede doel. Ieder jaar wordt er een ander doel gekozen, mogelijk lokaal.

Met het oog op de toekomst en de transparantie hebben we ons begin 2015 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als Stichting Wilp Staat Op


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.