Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Op deze verrassende camping heten wij, Gerard en Jolanda , u van harte welkom op ons fraaie natuurkampeerterrein. Gelegen in de Veluwse IJsselvallei.
Ons terrein ligt verscholen tussen singels temidden van weilanden aan de rand van het bos.
In stilte geniet u hier van diverse vogels, reeën en zelfs dassen.
Op steenworp afstand liggen de Hanzesteden Zutphen en Deventer en op de fiets slingert u door de prachtige omgeving langs de IJssel of richting de Veluwe. Recreatieplas Bussloo ligt op ca. 3 km afstand.
Kortom, u kunt vanaf hier alle kanten op en er zijn diverse mooie fiets- en wandelroutes voorhanden.
Door de unieke terrein-indeling heeft iedere plek veel privacy.

Slenterend over de camping komt u bij de kikkerpoel waar kinderen hun hart op kunnen halen met de schepnetjes, een klimbosje, een tafeltennistafel. Er staan op het hele terrein diverse picknicktafels en een verwarmd sanitairgebouw met familiedouche, babybadje en invalidentoilet/douche.

Om de dag heerlijk af te sluiten en na te kletsen kunt u een vuurtje stoken bij onze kampvuurplaats. Wilt u liever een vuurtje bij de tent/caravan, dat kan ook, u kunt bij ons houtkacheltjes huren.
Ook is er een kookgelegenheid, koelkast en diepvries voor handen.

Onze “huiskamer” heeft een heerlijke houtkachel en er liggen diverse spelletjes en boeken. Op dagen met wat slechter weer kunt u zich hier dus heerlijk terugtrekken en genieten van een lekker kopje koffie of thee.
Er is gratis wifi op het hele terrein en uiteraard….camperservice!

Rust en natuur is wat deze camping kenmerkt aangevuld met comfortabele voorzieningen.
Contact
0638433803

Berichten

Medewerkers (2)

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.