Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu
Terug

Activiteit:

Open dag dagbesteding Mens en Welzijn

Geplaatst door: Mens en Welzijn Voorst (Mens en Welzijn Voorst)
Begint op: vrijdag, 15 maart 2019 om 14:00
Eindigt op: vrijdag, 15 maart 2019 om 16:00
Locatie: Sint Maartenserf 85, Twello, Nederland

Kom binnen bij onze dagbesteding op vrijdagmiddag 15 maart!

In de week van Zorg en Welzijn zetten honderden zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren open om aan Nederland te laten zien hoe leuk het in deze sector is. Bij Mens en Welzijn Voorst bent u - naast de bijeenkomst op woensdag 13 maart in het Kulturhus - van harte welkom op één van onze dagbestedingslocaties: de Martinushof. Kom op vrijdag 15 maart even binnen tussen 14.00 en 16.00 uur voor een uniek kijkje in de keuken.

De Martinushof is een woonzorgcentrum van Trimenzo, waar Mens en Welzijn dagbesteding biedt. Deze dagbesteding is vijf dagen per week geopend voor ouderen met uiteenlopende achtergronden en hulpvragen. De ouderen staan u deze middag graag te woord om hun ervaringen met u te delen. Wij zullen zorgen dat er koffie of thee met wat lekkers voor u klaar staat.

Naast de Martinushof heeft Mens en Welzijn nog twee dagbestedingslocaties: het Grotenhuis en de Kruidentuin. Medewerkers kunnen u daar ook van alles over vertellen.


 


Beweegtuin

Buiten beschikt de Martinushof over een prachtige beweegtuin. Deze is het gehele jaar door vrij toegankelijk en beschikt over verschillende toestellen en oefeningen. Onze buurtsportcoach staat deze middag voor u klaar in de beweegtuin. Ontdek samen met hem hoe leuk en simpel bewegen kan zijn!

We zijn nog op zoek naar sportievelingen die het leuk vinden om vaker iets te betekenen voor ouderen in de beweegtuin om zo te kunnen bijdragen aan een actiever en gezonder leven. Dit kan incidenteel zijn (bij een activiteit of evenement) of structureel. Onze buurtsportcoach komt graag met u in contact (g.kroes@mensenwelzijn.nl).

Bekijk alle activiteiten in de buurt ยป