Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Wij bieden jongeren tussen de 12 en 27 jaar ondersteuning die om diverse redenen zijn vastgelopen. Deze ondersteuning bieden wij aan door samen letterlijk op reis te gaan.

Wij ondersteunen zowel jongeren als ouders en professionals. Ook al heb je als jongere nog zoveel geprobeerd of zoveel al gedaan: wij geloven in de kracht van de omweg!

Wij gaan samen met jou op reis. Welke dingen in jouw reis tot nu toe zijn wel waardevol geweest of leerzaam? Zou je nu andere keuzes maken of dingen anders doen? Samen ontdekken we de handvatten die jij nodig hebt als jongere om verder te gaan.

Een “halte” biedt enige bescherming maar kan niet alle invloeden wegnemen. Daar werken we samen aan. HalteZ biedt verschillende haltes aan, voor zowel jongeren als hun omgeving en professionals. In de visie van HalteZ staat niet dat wij de cliënt centraal laten staan. Het team zet daadwerkelijk de jongere centraal.

Wij hebben niet de ambitie om de grootste zorgaanbieder te zijn maar wel de beste.
Want buiten de kaders en binnen de grenzen liggen de mogelijkheden.

Groet, Team HalteZ
Contact
Rijksstraatweg 32, Wilp
7384AE
0571769010

Berichten

Medewerkers (1)

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.