Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Als rouwbegeleider ondersteun ik je graag bij de verliesverwerking na het overlijden van een dierbaar iemand, echtscheiding, verlies van gezondheid, van werk of een ander betekenisvol verlies waarbij je ondersteuning kunt gebruiken.

Ieder mens is uniek en rouwt op zijn of haar eigen wijze. Voor rouwen is geen handleiding, je hebt het misschien nooit eerder gedaan. Ik luister naar je en bied je de ruimte om in al je kwetsbaarheid, jouw verdriet, boosheid, angst en andere emoties te delen. Veiligheid en vertrouwen staan voorop. Zie mij als een steuntje in de rug, ik loop een tijdje aan je zij mee. We kijken samen wat je nodig hebt om in de nieuw ontstane situatie de balans bij jezelf terug te vinden zodat je weer kunt vertrouwen op je innerlijke kracht.

Voor meer informatie kun je terecht op mijn website. Voor het maken van een afspraak of aanvragen van informatie kun je telefonisch contact met me opnemen of een e-mail sturen naar .
Contact
06-41163590

Berichten

Prikbord

Medewerkers (1)

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.