KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Zelf bepalen wanneer u in de tuin van Landgoed Matanze in Terwolde helpt?

22 juli 2019

  • Hulpvraag
  • Nog 17 dagen om te reageren
  • Thema: Hobby en Vrije Tijd, Kunst en Cultuur, Natuur, Milieu en Dieren
  • Kern: Terwolde

Lijkt het u leuk om mee te helpen in de tuin op een landgoed waar altijd genoeg werk te doen is?
Landgoed Matanze bestaat uit het hoofdgebouw, de parkachtige tuin en de dienstwoning die sinds 2014 dienst doet als Bed & Breakfast. Een door monumentale bomen omzoomde oprijlaan leidt naar een wereld waarin onthaasten vanzelfsprekend is. Geniet van het aanlokkelijke buitenleven dat uitnodigt meer uit uzelf te halen.

Taakomschrijving:
Onder andere het netjes houden van de bessentuin, kuipplanten water geven, onderhouden broeibakken, broeikast, blad blazen, onderhoud fruitbomen etc. De vrijwilliger bekijkt zelf wat bij hem past en leuk vind om wekelijks te onderhouden.

Werktijden:De vrijwilligers kunnen in overleg met de tuinbaas zelf bepalen wanneer ze willen komen helpen. Enige regelmaat zou prettig zijn.

Bent u graag buiten en vindt u het leuk om mee te helpen bij het onderhoud van het landgoed?
Neem contact op met Lucia Kiesbrink: of 06-14515307.
Voor meer informatie over Landgoed Matanze zie www.matanze.nl.

De Vrijwilligers Centrale Voorst werkt aan het versterken en bevorderen van vrijwilligerswerk en ondersteunt daarom in alle vrijwillige inzet. We zijn er voor de organisaties en verenigingen die met vrijwilligers samenwerken, maar ook voor de vrijwilligers die zich (willen) inzetten in de gemeente Voorst.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.