KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Helpen in het winkeltje van de molen De Ooievaar Terwolde?

22 juli 2019

  • Hulpvraag
  • Zaterdag
  • Nog 5 dagen om te reageren
  • Thema: Bewonersinitiatieven, Hobby en Vrije Tijd, Kunst en Cultuur
  • Kern: Terwolde

Komt u ons helpen in de molenwinkel van De Ooievaar in Terwolde? We zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om te helpen met de verkoop van onze brood- en meelproducten en het schenken van koffie/thee.

Werktijden dagdeel:
Zaterdagochtend van 9.30 tot 12.30
Of
Zaterdagmiddag van 12.30 tot 15.00

Molen “De Ooievaar”

In ons prachtige dorpje Terwolde gelegen langs de IJssel tussen Deventer en Apeldoorn staat de 3e molen in de geschiedenis te pronken op zijn voetstuk. In 2015 brandde Molen de Ooievaar voor de 3e keer af een tragedie voor het dorp.

Eind 2018 draaien de wieken weer van Molen de Ooievaar en is er een gezellig molenwinkeltje die elke zaterdag geopend is en vers brood verkoopt. Het molenwinkeltje is elke zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur geopend en zal de molenaar ook in de molen aanwezig zijn voor bezichtigingen.

Bent u representatief en vindt u het leuk om onderdeel te worden van 'Vereniging Vrienden van de Molen'? U kunt contact opnemen met Lucia Kiesbrink:ten.edlowret@noosreptcatnocsprodof 06-14515307.

De Vrijwilligers Centrale Voorst werkt aan het versterken en bevorderen van vrijwilligerswerk en ondersteunt daarom in alle vrijwillige inzet. We zijn er voor de organisaties en verenigingen die met vrijwilligers samenwerken, maar ook voor de vrijwilligers die zich (willen) inzetten in de gemeente Voorst.


Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.