Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Oproep vrijwillige chauffeur voor dagbesteding

2 juli 2019


Voor het vervoer van (veelal) ouderen van dagbestedingslocatie De Kruidentuin in Twello is Mens en Welzijn Voorst opzoek naar vrijwilligers die op dinsdag en donderdag aan het einde van de middag een aantal personen naar huis willen brengen.

Mens en Welzijn Voorst verzorgt dagbesteding op drie verschillende locaties in Twello van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00 uur. De dagbesteding biedt begeleiding in groepsverband en is bedoeld voor zelfstandig wonende mensen die mede door psychogeriatrische, psychosociale en/of lichamelijke beperking(en) niet of nauwelijks in staat zijn zelf hun dag in te delen. Maar ook bijvoorbeeld:

  • behoefte hebben aan sociaal contact
  • het moeilijk vinden om alleen thuis te zijn
  • wat vergeetachtig worden
  • zich eenzaam voelen
  • de partner, andere huisgenoten of familie, willen ontlasten.

Onze vrijwilligere chauffeurs rijden veelal een vaste dag in de week en in eigen auto. Het is ook mogelijk om u als invaller aan te melden. Er geldt een onkostenvergoeding per gereden kilometer.

Lijkt u het leuk om als vrijwillige chauffeur aan de slag te gaan of heeft u vragen? Neem dan contact op met Alie Last van Mens en Welzijn Voorst, tel. 0571-279090

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.