KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Groepsvrijwilliger hout, metaal, groen en horeca

6 november 2019

  • Hulpvraag
  • Nog 10 dagen om te reageren
  • Thema: Hobby en Vrije Tijd, Onderwijs, educatie, voorlichting, Techniek
  • Kern: Voorst

Onze doelgroep zijn jongeren met gedragsproblematiek die onderwijs volgen in Voorst.
Ze zijn op zoek naar iemand die ze ondersteuning wilt bieden bij bijvoorbeeld werken met hout, metaal, groen en in de horeca. Dit bezorgt hen een leuke dag.
De jongeren kunnen verbaal mondig zijn en hebben een complexe zorgvraag. Je bent van harte welkom om jongeren te ondersteunen bij het werken met hout, metaal, groen en horeca.
Verder ga je wat ondersteunende taken binnen de locatie, de lessen en in het praktijkgedeelte uitvoeren. Het is uitdagend en afwisselend; hand en span diensten, zoals klussen in de techniekwerkplaats en aan fietsen.
Gezamenlijk maken jullie er zo een aantal gezellige uren van.

Wat breng je mee?
Doordat onze jongeren gedragsproblemen hebben en verbaal mondig kunnen reageren is het belangrijk dat je op een duidelijke manier met hen communiceert. Dit geeft hen stabiliteit en duidelijkheid, wat ze nodig hebben. Je hebt het geduld om hen op een positieve en rustige manier te benaderen.

We vinden het fijn als je gedurende minimaal 6 weken en de uren in overleg onze jongeren zou willen ondersteunen.

Wilt u meer informatie of wilt u solliciteren? Neem dan contact op met de adviseurs vrijwilligerswerk Pluryn, telefoon 06-83551509 of email .

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.