KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Bea zoekt een gezelligheidsmaatje

30 oktober 2019

  • Hulpvraag
  • Nog 41 dagen om te reageren
  • Thema: Hobby en Vrije Tijd, Zorg en Welzijn
  • Kern: Voorst


Bea (17) is een gezelligheidsmens en onderneemt graag activiteiten buiten de woongroep in Voorst. Ze heeft een licht verstandelijke beperking die zich uit als behoefte in nabijheid en stevig taalgebruik wanneer er geen klik is. Enthousiasme en dankbaarheid zijn kenmerkend voor haar karakter. Haar passies zijn zingen, dansen, koken en zwemmen. Muziek kan een terugkomend onderwerp zijn in jullie contact, bijvoorbeeld samen zingen of naar muziek luisteren, al dan niet in de vorm van een uitstapje. Samen recreatief gaan zwemmen behoort ook tot de opties. Alsook het bezoeken van een stadscentrum of bioscoop. “Ik zoek iemand die er echt voor mij is, mij ziet en leuke dingen met mij kan doen”. In overleg met de begeleiding spreken jullie dagen, tijden en frequentie af in het afspreken met Bea. Je hebt een stevige persoonlijkheid en kan goed je grenzen aangeven. Duidelijk communiceren en de rust bewaren is jouw niet vreemd.

Wilt u meer informatie of wilt u solliciteren? Neem dan contact op met de adviseurs vrijwilligerswerk Pluryn, telefoon 06-83551509 of email .
Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.