KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

(Vervoers)maatje gezocht voor sportieve jongeman van 16 jaar

30 oktober 2019

  • Hulpvraag
  • Nog 10 dagen om te reageren
  • Thema: Hobby en Vrije Tijd, Vervoer, Zorg en Welzijn
  • Kern: Voorst

Onze cliënt is een sportieve jongeman van 16 jaar, sinds kort woonachtig in Voorst. Het is een jongen met een flinke dosis humor! Hij is gek op gamen met name het spelletje Fortnite. Ook fietsen vindt hij leuk. Hij kent hier maar weinig mensen en het zou leuk zijn als hij een vrijwilliger zou hebben die eens met hem naar de bioscoop of andere een leuke activiteit zou willen gaan. Zijn grote passie is rugby. Helaas is het niet mogelijk voor hem om zelfstandig naar de sportclub te gaan. Nieuwe mensen ontmoeten vind hij spannend, maar als er eenmaal een klik is dan is hij een gezellige jongen. Het zou fijn zijn als je onze jongere naar rugby kan brengen en halen; twee keer per week gaat hij trainen en soms heeft hij een wedstrijd. Dit kan zowel met je auto of met het openbaar vervoer. Verder zou het leuk zijn als je een keer met hem naar de bioscoop gaat, een game speelt of het terras bezoekt. Voor jou leuk om de wereld van deze jongere te leren kennen en voor hem leuk om zijn wereld groter te maken. Doordat onze jongeren een licht verstandelijke beperking heeft is het van belang dat je op een duidelijke manier met hem communiceert. Dit geeft hem stabiliteit en de duidelijkheid die hij nodig heeft. Hij is bekend met verbale agressie, maar hier is hij goed in te sturen. Het zou fijn zijn als je een rijbewijs en auto hebt, maar reizen met openbaar vervoer is ook mogelijk. Daarnaast is tijd en energie belangrijk. We vinden het fijn als je een paar uur per week beschikbaar bent om samen met hem op pad kan, zodat jullie een band kunnen opbouwen voor een langere periode. 

Wilt u meer informatie of wilt u solliciteren? Neem dan contact op met de adviseurs vrijwilligerswerk Pluryn, telefoon 06-83551509 of email .

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.