KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Gezellige chauffeur gezocht voor paardenmeisje van-naar manege

30 oktober 2019

  • Hulpvraag
  • Nog 10 dagen om te reageren
  • Thema: Hobby en Vrije Tijd, Vervoer, Zorg en Welzijn
  • Kern: Voorst

Cliënte is een 16-jarige jongedame uit Voorst. Zij heeft een licht-verstandelijke beperking. Haar passie is paardrijden. Cliënte is een vriendelijk en rustig persoon, maar wordt altijd enthousiast als het over paardrijden gaat. Hoe beter ze je kent, des te meer ze zal kletsen. Om naar paardrijden te kunnen behoeft cliënte een vrijwilliger die haar op wil halen bij de leefgroep van Pluryn in Voorst. Je brengt haar met je auto naar de manege en onderhoudt sociaal contact tijdens de heen- en terugreis. Na het paardrijden breng je haar weer terug naar Voorst. Het is ten eerste van belang dat je over een rijbewijs en auto beschikt. Daarnaast ben je rustig en duidelijk in de communicatie en heb je geduld. Het zou helemaal fantastisch zijn wanneer je ook geïnteresseerd bent in paardrijden, maar dat is geen must. 

Wilt u meer informatie of wilt u solliciteren? Neem dan contact op met de adviseurs vrijwilligerswerk Pluryn, telefoon 06-83551509 of email .

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.