KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Vegetarische diner levert €202,- opAfgelopen vrijdag organiseerde wij een vegetarisch 5-gangen-diner. Vanwege uiteenlopende redenen kregen we last-minute een aantal afmeldingen, waardoor ons zelfbenoemde restaurant voor het eerst niet helemaal vol zat. Met 16 gasten was het desalniettemin erg gezellig en kijken we terug op een geslaagde avond!

 

Zij genoten onder andere van peer/gorgonzola tartin, tomaten/knolselderij soep, paddenstoelen risotto met een frisse salade en een bitterkoekjesdessert. Chef-koks Ida en Michael hadden alles onder controle in de keuken en de gerechten zagen er zeer professioneel uit.

 

Na het diner stond de Pubquiz weer op het programma. Na bijna 2 jaar afwezigheid barste de strijd weer los. Ditmaal in teamverband, met 4 tot 6 personen per team. Van de zeven teams bleek de ‘Wilpse Boostcamp Clan’ uiteindelijk de beste. Het gewonnen prijzengeld doneerde zij vervolgens aan onze stichting. Een mooi gebaar, waarvoor nogmaals onze dank! De wisselbeker ging natuurlijk wel mee naar huis.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.