KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Update Nieuwbouwproject Binnenweg


  • Nieuws
  • Gedeeld in KijkinWilp
  • Op welke kern heeft dit betrekking?: Wilp

Onlangs is Nikkels projecten eigenaar geworden van  alle percelen  voor het beoogde nieuwbouwproject op de voormalige Kruitboslocatie tussen de Binnenweg en de Rijksstraatweg in Wilp. Nikkels heeft namelijk de  percelen van Hegeman Bouw overgenomen, als mede de molen van IJsseldal Wonen. “Hierdoor zijn we een stuk slagvaardiger geworden” aldus Gerrit Nikkels.

 

Gerrit vertelt dat ze op dit moment nog met de gemeente in gesprek zijn over de anterieure overeenkomst. Hierbij worden er afspraken gemaakt over de verdeling van de kosten en ruimtes en woningen.. Denk bijvoorbeeld aan het verdelen van kosten op het gebied van ruimtelijke ontwikkelingen zoals: groen, waterberging en infrastructuur.

 

Volgens Gerrit is het streven om het bestemmingsplan in het voorjaar van 2020 klaar te hebben en dan komt het ook direct ter inzage. In het meest gunstige scenario zou de verkoop dan in de zomer van 2020 kunnen starten, zodat men in 2021 kan beginnen met bouwen.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.