KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Sociaal Café: 'Zie Elkaar, Zie Mij!' op 7 novemberMeld je aan voor het Sociaal Café: 'Zie elkaar, Zie mij!' 

Alle Voorster professionals, vrijwilligers en overige geïnteresseerden worden uitgenodigd voor het Sociaal Café op donderdag 7 november. Het wordt een interactieve avond met medewerking van Toneelgroep Voorwaarts, Koen van Bremen van #Zodus en Bert Jansen, docent aan het Veluws College Twello. De burgemeester zal iedereen verwelkomen.

Het Sociaal Café wordt georganiseerd voor jong en oud, in het kader van eenzaamheid, door een werkgroep vanuit het Platform Versterking Vrijwilligerswerk van de Vrijwilligers Centrale Voorst. Het doel is: rond dit thema kennismaken met elkaar, ervaringen delen en elkaar inspireren met mooie voorbeelden en “good-practices”. We verwachten dat er mooie samenwerkingen ontstaan en nieuwe initiatieven uit voort kunnen komen.

Dit Sociaal Café vindt plaats in het Veluws College, Veilingstraat 10, 7391 GM Twello. Inloop: 19.00 uur. Om 19.30 uur zal de burgemeester het Sociaal Café openen en iedereen welkom heten.

Toneelgroep Voorwaarts neemt ons mee door te tijd: van de tijd van Noaberschap tot de tijd van Social Media nu. Koen van Bremen zal alle aanwezigen vervolgens op een interactieve manier betrekken bij het thema. Het tweede deel van de avond zal vooral in het teken staan van elkaar leren kennen en netwerken. Bert Jansen zal op zijn eigen manier de avond afsluiten. Tot slot is er om 21.00 uur een hapje en een drankje. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden:

Wil je deelnemen aan dit Sociaal Café op 7 november? Meld je dan aan vóór vrijdag, 25 oktober via www.mensenwelzijn.nl/sociaal-cafe

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.