KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Nodig nieuwe gebruikers uit en help Kijk in de Kernen groeien!We willen graag dat het buurtplatform KijkindeKernen.nl verder groeit. Via een nieuwe functie bieden we ingelogde gebruikers de mogelijkheid om familie, vrienden, buren uit te nodigen om zich aan te melden bij Kijk in de Kernen. Deze functie is beschikbaar via het inwonersoverzicht (zichtbaar als je bent ingelogd), maar nu ook als link in de 'Call to action' op de homepagina. Je kunt natuurlijk ook gewoon hier klikken.

De uitnodiging
In de uitnodiging kan een ingelogde gebruiker maximaal 20 e-mailadressen invoeren (afsluiten met Enter of Tab) of kopiëren uit een lijst (bijv. uit een spreadsheet) en plakken in het uitnodigingsveld. Maak je geen zorgen: mensen krijgen elkaars e-mailadres niet te zien. Daarna krijgt de gebruiker de mogelijkheid om de uitnodigingstekst (deels) aan te passen. Daarna kun je  de uitnodiging versturen.

Na twee weken komt er automatisch een herinnering en na vier weken verloopt de uitnodiging.

Help jij ons ook om verder te groeien?

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.