Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Burendag 22-9-2018Burendag is een feest met je buurt op de 4e zaterdag in september

Burendag is een mooi moment voor een buurt om een leuke activiteit te organiseren en om samen te komen met buren. Het doel is om mensen en buren dichter bij elkaar te brengen en ze een motivatie te geven om ook echt een buurtactiviteit te organiseren. Burendag 2018 is op zaterdag 22 september in week 38.

Over Burendag

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september.  Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. 

Ontmoeting

Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen je daar graag in.

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag willen wij mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom is het mogelijk als buurt om een aanvraag tot max. € 400,= in te dienen bij het Oranje Fonds om jullie Burendagplan te kunnen uitvoeren. Hier kunt u de voorwaarden voor particulieren of organisaties nog teruglezen.

Feestpakket

Iedereen die voor 1 september een activiteit had aangemeld ontving (zolang de voorraad strekt) een Burendag feestpakket