Details

Woensdag 2 november 2022 van 17:30 tot 21:30 uur
Afgelopen
Lenteklokje 3, Twello

De zesde editie van de Beursvloer Voorst ligt in het verschiet! Wij nodigen u van harte uit op 2 november a.s. in de Kruidentuin te Twello. Het lijkt nog ver weg maar aanmelden is al mogelijk. Doet u dit jaar weer mee?  

 

Wat is de Beursvloer?

De Beursvloer is hét lokale evenement waarbij maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten en handelen in natura. Verenigingen, stichtingen en scholen kunnen 'iets halen' bij de maatschappelijk betrokken ondernemer uit de gemeente Voorst. Daar doet u vervolgens ook iets voor terug. Handel met gesloten beurs! 

 

Geen contract, maar contact!

Kunnen jullie ook wel extra kennis en expertise gebruiken? Op de Beursvloer Voorst ontmoet u in korte tijd verschillende vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven die wezenlijk iets voor u kunnen betekenen en wellicht een oplossing bieden voor de zaken waar u tegenaan loopt. Denk bijvoorbeeld aan het ontbreken van bestuurlijke ervaring, het missen van de juiste contacten, specialistische kennis, personele inzet, goederen en/of faciliteiten om een grote klus uit te voeren.     

 

Voorbeelden uit de praktijk

  • Notaris kijkt statuten na van de scouting en als tegenprestatie ruimt de scouting de tuin op rondom het notariskantoor 
  • Bouwbedrijf zorgt voor een picknicktafel bij de sportvereniging en als tegenprestatie biedt de sportvereniging een clinic aan voor teambuilding 
  • Foto’s maken van een zorginstelling met een drone. Als tegenprestatie publiciteit in het informatiebulletin van de zorginstelling. 

 

Aanmelden en nadere informatie

Via de website www.beursvloer-voorst.nl  vindt u nadere informatie over de zesde editie van de Beursvloer Voorst. U kunt zich daar ook aanmelden. Vervolgens houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Volg ons ook op Facebook en Twitter.

 

Wij hopen u te mogen begroeten op 2 november 2022 vanaf 17.30 uur in de Kruidentuin te Twello

Kern
Alle kernen

Over de organisator

Beursvloer Voorst
De Beursvloer is het evenement om contact te leggen tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven.... Lees meer