Fietsroute met proeverij van landgoedproducten

Landgoed beekzicht

Details

Zaterdag 16 juli 2022 van 14:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Landgoed Beekzicht BV
Rijksstraatweg, Voorst Gem Voorst, Nederland

Proef de streek en ervaar 'Puur van Beekzicht'. Stap op de fiets voor een 20 kilometer lange fietstocht door ons unieke landschap en proef onze 3 heerlijke landgoedbieren en onze streekproducten. Onderweg komt u meer te weten over de oorsprong van onze landgoedproducten en van onze bijzondere lokale landgoedbieren.

U start bij kwekerij Hop voor Bier in Empe voor een rondleiding langs de typische ranken waaraan de hop groeit. Dan fietst u langs de graanvelden van Boerderij de Kolke waar u een kijkje kunt nemen in de landgoedwinkel vol met producten uit de streek. In het graanveld krijgt u uitleg over het bierbrouwproces van de enthousiaste vrienden van brouwerij Chamaven uit Zutphen. De route vervolgt door bossen en velden en sluit af op het unieke gagelven met een bierproeverij en een streekborrelplank met landgoedkaas. Na afloop krijgt u één van onze bieren mee naar huis met een kleine streektraktatie. 

De fietstocht start tussen 14.00 uur en 15.00 uur en eindigt tussen 17.00 en 18.00 uur. Tickets kosten € 15,00 per persoon en zijn te koop in onze Ticketshop.

https://s30.mach3cart.io/checkout/2124/UXBYYPtIxyMLfRhzLWuDIkvmKBZg76r6bphZggOY

Kern
Voorst (het dorp)

Over de organisator

Landgoed beekzicht
Beekzicht Landgoed anno 1820... Lees meer