Details

Zaterdag 2 juli 2022 van 14:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Rijksstraatweg 65, Voorst

Op zaterdag 2 juli a.s. is er weer een middag familieopstellingen in De Voorhof in Voorst. De 2 vraagstellers hebben zich al eerder gemeld. En hoewel Rob van der Niet al jaren opstellingen begeleid, is hij hun specifieke vragen nog niet eerder tegengekomen. Een tipje van de sluier: het gaat om vrij uitzonderlijke familieconstellaties, die een bijzondere dynamiek veroorzaken. En de vraagstellers willen hier met een open mind meer licht op laten schijnen.

Wil je deze opstellingen bijwonen en er wellicht zelfs een actieve bijdrage aan leveren, meld je dan aan als representant! Zie www.stukkenbeter.nl/agenda. 

Wil je er wel graag bij zijn, maar niet worden opgesteld, ook dat is mogelijk. Ook dan meld je je aan via www.stukkenbeter.nl/agenda en geef je op de middag zelf aan dat je graag alleen wilt toekijken. Voor iedereen die bij een opstelling aanwezig is, geldt sowieso: je neemt er zelf ook altijd iets van mee dat voor je eigen leven relevant is.

WELKOM!

Kern
Voorst (het dorp)

Over de organisator

Equilibre - Centrum van Licht
Equilibre - Centrum van Licht organiseert uiteenlopende bewustzijnsverruimende activiteiten in Voorst. Dat varieert van individuele sessi...... Lees meer