Online informatiebijeenkomst over het reizen met het OV

Team KijkindeKernen.nl

Details

Woensdag 24 november 2021 van 13:30 tot 14:30 uur
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 24 november 2021

Reizen met het openbaar vervoer. Hoe pakt u dat aan?

Nu u weer met de bus of trein op stap mag, weet u misschien niet hoe dat precies in z’n werk gaat. Dan is de online OV-informatiebijeenkomst echt iets voor u. Het duurt maximaal een uur. De datum van deze online OV-informatiebijeenkomsten zijn 23 en 24 november 2021 van 13.30-14.30 uur.

In een klein groepje legt een OV-ambassadeur u stapsgewijs uit hoe u een OV-chipkaart kunt aanvragen en gebruiken in het openbaar vervoer. OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers, senior en ervaren OV-gebruikers , die andere senioren wegwijs maken in het openbaar vervoer.

Voor het deelnemen aan deze bijeenkomst heeft u een telefoon, tablet of computer nodig met camera en microfoon. Na aanmelding via e-mail of telefoon 038 – 45 40 130 ontvangt u van ons een inlogcode. Weet u niet precies hoe het werkt? Dan helpen we u graag telefonisch op weg.

Na deze bijeenkomst is er de mogelijkheid om een afspraak te maken met de OV-ambassadeur voor uitleg op het station en het maken van een proefreisje onder begeleiding.


U kunt gratis deelnemen.

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!
 

Voor meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur 

Kern
Bussloo, De Vecht, Klarenbeek, Nijbroek, Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst (het dorp), Wilp, Wilp-Achterhoek

Over de organisator

Team KijkindeKernen.nl
Team KijkindeKernen.nl bestaat uit een groep actieve inwoners uit de dorpen die het online dorpsplein beheren. Ook leggen zij verbindinge...... Lees meer