Details

Vrijdag 23 september 2022 van 10:00 tot 11:00 uur
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Wekelijks op vrijdag tot en met 15 oktober 2022

Tennis Oldstars is voor speciaal voor 60 plussers. Heeft u jarenlang getennist maar lukt het niet meer, heeft u weleens gespeeld en weer zin of bent u gewoon nieuwsgierig naar hoe leuk tennis is. Dan is Tennis Oldstars wat voor u. 

Bij Tennis Oldstars wordt er gespeeld met een langzamere bal, speelt u op een kleiner veld en mag de bal als u wilt 2 x stuiteren. Hiermee ontstaan er veel mogelijkheden om het tennisspelletje goed te kunnen uitvoeren en volhouden voor oudere mensen die dat vooraf niet hadden gedacht.

Iedere OldStars training start met een gedegen warming up en verschillende beweegvormen. Goed voor lijf en leden. Daarna worden de rackets gepakt en gaat u olv een trainer aan de slag op de baan. Plezier gegarandeerd.

Naderhand is er alle ruimte voor gezellig contact en onder het genot van een kopje koffie na te praten. Dit noemen wij de derde helft!

Enthousiast. Kom een keer kijken en meedoen bij TC de Schaeck op alle vrijdagen van 10:00-11:00 aan de Schakerpad 8 in Twello.

Kern
Twello

Over de organisator

Tennis Cub De Schaeck
TC De Schaeck is in januari 1970 opgericht en bestaat dus 51 jaar. De vereniging heeft circa 600 leden. Het tennispark ligt prachtig aan ...... Lees meer