Details

Zaterdag 30 oktober 2021 tussen 20:00 en 22:00
Over 5 dagen
Kerkstraat 35, Wilp

Voor de 4e keer organiseert Stichting Wilp Staat Op het ‘Allerzielenconcert’ in de Dorpskerk van Wilp. Dit jaar zaterdagavond 30 oktober, iedereen is dan welkom. “Het zal opnieuw een memorabele avond worden waarin wij samen met u willen stilstaan bij hen, die we zo missen. Genieten van live muziek en samenzijn”, vertelt Ilona Zuidema. De toegang is wederom gratis.

 

Ilona kijkt er alweer reikhalzend naar uit: “Het Allerzielenconcert is ieder jaar erg bijzonder voor iedereen. Ook dit jaar hebben we weer een zeer afwisselend muzikaal programma. Prachtige livemuziek, zowel instrumentaal als vocaal.” Ze vertelt dat de muziek troost en warmte biedt en dat maakt dit concert volgens haar, ieder jaar weer, zo bijzonder. De Wilpse kerk is volgens haar het perfecte podium vanwege de passende sfeer, entourage en akoestiek.

 

Vervolgens legt ze nog uit waarom dit concert zo waardevol is: “Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met verlies, pijn en rouw. Dit zal iedereen op een eigen wijze dragen en beleven. Men kan die pijn niet bij een ander wegnemen en voor rouw staat geen tijd. Maar een reikende hand, een luisterend oor, oprechte aandacht en samen stilstaan bij een groot gemis daarvoor willen wij van Wilp Staat Op deze avond aanbieden.” Er is bij binnenkomst in de kerk de mogelijkheid tot het doorgeven van een naam (of namen) die dan tijdens de avond zullen worden genoemd bij het ontsteken van een kaars. Na afloop is er wederom de mogelijkheid om met elkaar van gedachten te wisselen en samen een drankje te doen.

 

De muzikanten welke deze avond van samenzijn verzorgen zijn: Ilona & Amanda, Saar & Olaf, Bernard Zwiers, Jan Nikkels en vrienden van Vals Plat, een ensemble van 2 trompettisten (Koen en Arno Ross) en euphonium (Gilian Schmidt). Naast al deze muzikanten zal er nog een fenomenaal gastoptreden zijn. De Dorpskerk van Wilp is geopend vanaf 19.30 uur. Om 20.00 uur zal het concert starten. De entree is gratis, maar een vrije gift zeer welkom. Rondom de kerk is er voldoende parkeergelegenheid.

Kern
Bussloo, De Vecht, Klarenbeek, Nijbroek, Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst, Wilp, Wilp-Achterhoek

Over de organisator

Stichting Wilp Staat Op
Stichting Wilp Staat Op organiseert diverse activiteiten waarbij de opbrengst ten goede komt aan het goede doel. Welk doel dit is zal ver...... Lees meer