Details

Donderdag 2 maart 2023 tussen 09:30 en 12:30
Over 3 weken
Maarten Tromplaan 2, Twello
Terugkerende
Wekelijks op donderdag tot en met 31 augustus 2023

UPDATE: IN DE WINTERMAANDEN LIGT DEZE ACTIVITEIT TIJDELIJK STIL! NEEM VOOR DE ZEKERHEID CONTACT OP.

Onze fietsclub is een groot succes! Onder begeleiding van enthousiaste begeleiders wordt er iedere donderdag vertrokken voor een mooie route door de omgeving. Start is in ‘Klein Twello’ aan de Maarten Tromplaan 2. 


De groep wordt geleid door Ton Huisman, Dick Nijland en Herman Bloo. Ton is een echte fietsliefhebber en was in het verleden steevast betrokken bij deze fietsgroep. Herman heeft verschillende vrijwilligerstaken binnen Mens en Welzijn Voorst en kijkt uit naar dit nieuwe project. Dick Nijland heeft zich vorige jaar bij het duo gevormd. Alle drie kennen ze de omgeving op hun duimpje waardoor leuke, gevarieerde routes gegarandeerd zijn.


Praktische informatie

  • Start: 09.30 uur vertrek (09.00 uur inloop met koffie).
  • Geschatte terugkomst: 12.00 uur
  • Afstand: ong. 30 km
  • Tempo: 16-18 km/u


Omdat ‘samen fietsen’ gezelliger dan alleen nodigen Herman, Dick en Ton iedereen uit om mee te fietsen. Een telefoontje of appje aan Ton volstaat om je aan te melden: 06-25097136. Deelname is geheel op eigen risico en kost niets.

Kern
Twello

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

Mens en Welzijn Voorst
Mens en Welzijn Voorst is dé brede welzijnsorganisatie van de gemeente Voorst. Een welzijnsorganisatie die er is voor alle kleine en grot...... Lees meer