Details

Donderdag 14 oktober 2021 tussen 09:30 en 12:30
Afgelopen
Maarten Tromplaan 2, Twello
Terugkerende activiteit
Wekelijks op donderdag tot en met 30 september 2022

Na een lange coronapauze wordt onze fietsclub weer nieuw leven ingeblazen. Waar men eerder altijd op woensdagochtend vertrok, verzameld men nu op donderdagochtend. Donderdag 30 september is de eerste tocht. Start is in ‘Klein Twello’ aan de Maarten Tromplaan 2.


De groep wordt geleid door Ton Huisman en Herman Bloo. Ton is een echte fietsliefhebber en was in het verleden steevast betrokken bij deze fietsgroep. Herman heeft verschillende vrijwilligerstaken binnen Mens en Welzijn Voorst en kijkt uit naar dit nieuwe project. Beide kennen ze de omgeving op hun duimpje waardoor leuke, gevarieerde routes gegarandeerd zijn.


Praktische informatie

  • Start: 09.30 uur vertrek (09.00 uur inloop met koffie).
  • Geschatte terugkomst: 12.30 uur
  • Afstand: ong. 30 km
  • Tempo: 15-18 km/u


Omdat ‘samen fietsen’ gezelliger dan alleen nodigen Herman en Ton iedereen uit om mee te fietsen. De eerste tocht, op 30 september, willen ze alleen wel weten hoeveel mensen er ongeveer meegaan. Via het formulier is het mogelijk om je aan te melden. Een telefoontje of appje aan Ton volstaat ook: 06-25097136. Deelname is geheel op eigen risico en kost niets.

Kern
Posterenk, Terwolde, Teuge, Twello, Wilp-Achterhoek

Over de organisator

Mens en Welzijn Voorst
Mens en Welzijn Voorst is te typeren als een brede zorg- welzijnsorganisatie die zich beweegt op de beleidsterreinen: wonen, (gezondheids...... Lees meer