Details

Zaterdag 29 juni 2024 van 10:00 tot 14:00 uur
Afgelopen
Dorpsstraat 41, Wilp
Terugkerende activiteit
Wekelijks op zaterdag tot en met 5 oktober 2024

Sinds begin 2021 is er iedere zaterdag een gezellige markt in het karakteristieke dorpscentrum van Wilp. Een prachtig initiatief, als alternatief voor de plaatselijke kruidenier, die alweer een tijd geleden verdwenen is. 

Op de markt staan de volgende aanbieders: 

  • Mario Kaasspecialiteiten: Overheerlijke kaassoorten en allerlei toebehoren zoals worsten, eieren, sausjes, eigenlijk alles voor bij de borrel. 
  • Vis: VACANT! Interesse? Neem contact op met
  • Boerderij de Kölke: Biologische boerderij uit Voorst met groente, fruit, sappen, bakproducten en overige seizoensproducten. Alles zoveel mogelijk vers van eigen bodem.
  • Incidenteel aangevuld met aanbod van taartenbakster, De Kribbe, Loempia's, verse bloemen, Brocante tbv Kerkactie en mogelijk andere aanbieders.


Neem de tijd voor een 'bakkie'

In het dorpshuis kan je terecht voor een kopje koffie, thee, een biertje of iets anders te drinken, al dan niet met iets lekkers van onze plaatselijke bakker. Voor de kinderen is er gratis ranja. Vrijwilligers van het dorpshuis voorzien deze vorm horeca. Als het zonnetje schijnt kan je ook heerlijk buiten zitten. Menig Wilpenaar kan dit inmiddels bevestigen.

Kern
Wilp
Voor wie
Peuters, Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Ontmoeten
Wat
Evenement / feest / markt

Over de organisator

KijkinWilp
Hét online dorpsplatform voor en door Wilpenaren.... Lees meer