Details

Zaterdag 1 oktober 2022 tussen 10:00 en 14:00
Over 7 dagen
Dorpsstraat 41, Wilp
Terugkerende activiteit
Wekelijks op zaterdag tot en met 9 januari 2023

Sinds begin 2021 is er iedere zaterdag een gezellige markt in het karakteristieke dorpscentrum van Wilp. Een prachtig initiatief, als alternatief voor de plaatselijke kruidenier, die ongeveer 5 jaar geleden de stekker eruit trok. 

Op de markt staan de volgende aanbieders: 

  • Mario Kaasspecialiteiten: Overheerlijke kaassoorten en allerlei toebehoren zoals worsten, eieren, sausjes, eigenlijk alles voor bij de borrel. 
  • Hein Visspecialiteiten: Een breed assortiment verse vis. Heerlijke kibbeling en andere vissoorten worden ter plekke gebakken. 
  • Boerderij de Kölke: Biologische boerderij uit Voorst met groente, fruit, sappen, bakproducten en overige seizoensproducten. Alles zoveel mogelijk vers van eigen bodem.
  • Incidenteel aangevuld met aanbod van Taartenbakkerij De Kribbe, Brocante tbv Kerkactie en mogelijk andere aanbieders.


Terras 

Sinds de laatste versoepelingen is het terras van het dorpshuis weer geopend. Hier kan je terecht voor een kopje koffie, thee, een biertje of iets anders te drinken, al dan niet met iets lekkers van onze plaatselijke bakker. Voor de kinderen is er gratis ranja. Vrijwilligers van het dorpshuis voorzien deze vorm horeca. Als het zonnetje schijnt kan je er heerlijk zitten. Menig Wilpenaar kan dit inmiddels bevestigen.

Kern
Bussloo, Posterenk, Steenenkamer, Twello, Wilp, Wilp-Achterhoek

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

KijkinWilp
Hét online dorpsplatform voor en door Wilpenaren.... Lees meer