OPEN ATELIER KLIMAGIE Dorpsstraat 11a Twello

Kunstkring Voorst

Details
Donderdag 22 juli 2021 tussen 09:00 en 18:00
Afgelopen
Dorpsstraat 11A, Twello
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 23 juli 2021

Vanaf 7 juli is galerie De Statenhoed omgetoverd tot inloop atelier, waar mensen aan het werk gaan voor de buitenexpo. Na aanmelding kun je er de hele dag, 7 dagen per week bezig. Dit gedurende 2,5 week.

Hans Koning, een geinteresseerde, wil een kleine documentaire (film) maken van het werken in het open atelier en inrichting buitenexpo. Ook anderen van buiten KK hebben hun medewerking aangeboden. De mix van intern/extern begint vorm te krijgen.

Naast vele spontaan aangeleverde creaties voor de buiten expositie zie je hier het begin van de 'rotzooiboot'. O.a. is het frame door Theo Krijnen de afwerking door vrijwillige deelnemer gemaakt.  Daarnaast gaan ze ook nog meehelpen met het maken van welkomfigurenxen andere mooie creaties. U kunt zich nog steeds aanmelden bij of even kijken of ze aan het werk zijn het open atelier (de galerie dus)..

#IJB21

Kern
Bussloo, De Vecht, Klarenbeek, Nijbroek, Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst, Wilp, Wilp-Achterhoek
Over de organisator
Kunstkring Voorst
De Kunstkring Voorst heeft een eigen galerie 'De Statenhoed' die op vaste tijden geopend is. Ook zijn we online actief met o.a. een galer...... Lees meer