Details

Vrijdag 18 december 2020 van 18:00 tot 21:00 uur
Afgelopen
Wilp
Nederland

Het coronavirus heeft ons nog stevig z’n greep. Vele activiteiten kunnen niet plaatsvinden, maar de lichtweek kan gelukkig wel doorgang vinden. Dit evenement kan veilig en volgens de huidige coronamaatregelen georganiseerd worden. Daarom vindt de Belangenvereniging het erg belangrijk om dit jaar extra aandacht te besteden aan de Lichtweek. Wat is er mooier dan een wandeling door een sfeervol verlicht dorp? En wat zou het gaaf zijn als we ons alle dit jaar wat extra inspannen? Dan zouden we erg trots op ons dorp kunnen zijn.

We roepen daarom alle inwoners op om hun huizen en tuinen te verlichten. De Lichtweek wordt gehouden van 13 t/m 19 december. De Belangenvereniging heeft gemeend om extra mooie prijzen ter beschikking te stellen. Naast de prijzen, die door de jury worden uitgereikt, hebben we deze editie ook een publieksprijs. Een prijs die de dorpelingen zelf kunnen toekennen. Tevens is er een bijzondere prijs voor de meest originele verlichting.

Op vrijdag 18 december (onder voorbehoud) organiseren we weer een traditionele lichtwandeling. De deelnemende kinderen krijgen voor de wandeling een led foamstick uitgereikt.

Kern
Wilp

Over de organisator

KijkinWilp
Hét online dorpsplatform voor en door Wilpenaren.... Lees meer