Details

Zondag 1 november 2020 van 10:00 tot 11:30 uur
Afgelopen
IJsbaanweg
Twello, Nederland

BuitenStappen organiseert zondag 1 november een stiltewandeling in de mooie omgeving van Twello. Wandelen in de natuur, tot rust komen en nieuwe energie opdoen.

Wat kun je verwachten

Tijdens een stiltewandeling wordt er veelal in stilte gewandeld. Doordat je stil bent kun je je openstellen voor alles om je heen. Het maakt je hoofd leeg en zorgt voor ontspanning. Het tempo is laag, waardoor je makkelijker de aandacht bij jezelf kunt houden. 

De wandeling start om 10.00 met een korte inleidende oefening. Onderweg ontvang je enkele vragen ter overdenking. Om 11.30 zijn we weer terug bij het startpunt. 

Maatregelen

Vanwege de aangescherpte maatregelen gaat deze wandeling door met een beperkt aantal deelnemers. Daarom kun je alleen meelopen als je je van te voren hebt aangemeld.

Ook tijdens de wandeling houden we rekening met de maatregelen en houden we 1,5 meter afstand van elkaar. Als jij of een van je gezinsleden klachten heeft, kun je helaas niet meelopen. 

Praktische informatie 

  • Het inschrijfgeld is € 10,00 per deelnemer.
  • Denk aan stevige wandelschoenen en geschikte kleding. Ook als het regent gaat de wandeling door.
  • Neem iets te eten en te drinken mee.
  • De wandeling start op tijd, dus zorg dat je zo’n vijf minuten voor aanvang aanwezig bent.  
  • Afmelden kan tot een dag van te voren.

Loop je mee? Aanmelden kan tot en met vrijdag 30 oktober via onder vermelding van je naam, e-mailadres en telefoonnummer. 

 

Kern
Bussloo, De Vecht, Klarenbeek, Nijbroek, Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst (het dorp), Wilp, Wilp-Achterhoek

Over de organisator

BuitenStappen
Coachpraktijk gespecialiseerd in loopbaan- en vitaliteitsvragen I voor hoogsensitieve vrouwen.Hillyne is gecertificeerd (wandel)coach en ...... Lees meer