Buurtactie energiezuinig wonen Klarenbeek

Gemeente Voorst

Details

Dinsdag 3 november 2020 van 19:30 tot 21:00 uur
Afgelopen

Een energiezuinige woning is toekomstbestendig én een slimme investering. Steeds meer woningeigenaren denken daarom na over energiebesparing in hun woning, bijvoorbeeld met isolatie of zonnepanelen. Waar kunt u het beste beginnen? Om bewoners daarbij te helpen organiseert de gemeente samen met het Regionaal Energieloket een Buurtactie Energiezuinig Wonen in Klarenbeek.  

Voor enkele voorbeeldwoningen in Klarenbeek heeft een energieadviseur van het Regionaal Energieloket een advies geschreven met hierin de slimste stappen om energie te besparen. Het rapport voor de woningtypes kan men gratis lezen via de website van het Regionaal Energieloket. 

Op 3 november om 19.30 vindt een online bewonersavond plaats. Hier worden de adviesrapporten voor de voorbeeldwoningen uitgebreid toegelicht. Ook kunt u al uw vragen stellen aan de gemeente en het Regionaal Energieloket. Meer informatie vindt u op de website van Regionaal Energieloket:

https://regionaalenergieloket.nl/indebuurt/projecten/buurtactie-energiezuinig-wonen-klarenbeek-voorst

(Ook inwoners buiten Klarenbeek mogen zich opgeven voor deze informatieavond over energiezuinig wonen)

Kern
Klarenbeek

Over de organisator

Gemeente Voorst
De gemeente Voorst ligt tussen de Veluwe en de IJsselvallei. De gemeente bestaat uit twaalf kernen: Bussloo, Klarenbeek, Nijbroek, Poster...... Lees meer