Digitale informatiebijeenkomsten Concept RES

Gemeente Voorst

Details

Woensdag 26 augustus 2020 van 14:00 tot 15:30 uur
Afgelopen

Vanaf 1 augustus gaat de regio weer verder met het werk aan de Regionale Energie Strategie (RES).

Afgelopen jaar hebben zeven gemeenten, waterschappen en provincie Gelderland samen met bedrijven, inwoners, netbeheerder en maatschappelijke organisaties gewerkt aan de Concept Regionale Energie Strategie (RES). In de Concept RES staat waar, waarom en hoe we in onze regio energie kunnen opwekken met windmolens en zonneparken. In maart 2020 was de Concept RES klaar.
De Concept RES kunt u hier lezen.

De volgende stap was het bespreken van de Concept RES met bewoners en volksvertegenwoordigers. Door de coronacrisis was het niet mogelijk om het gesprek op persoonlijke en interactieve manier aan te gaan. Daarom is besloten het proces stil te leggen. Vanaf 1 augustus gaat de regio weer verder met het werk aan de RES!

Informatiebijeenkomsten Concept RES

Om inwoners bij te praten over de Concept RES organiseert de gemeente Voorst een aantal informatiebijeenkomsten. Inwoners kunnen via deze weg hun mening geven over de concept RES.
Deze informatiebijeenkomsten zijn digitaal en vinden plaats op woensdag 26 augustus om 14.00 uur en om 19.30 uur en op dinsdag 01 september om 19.30 uur.
Wilt u hier aan deelnemen? Meld u dan per e-mail aan via . Vermeld hierbij uw naam en op welke datum en tijdstip u wilt deelnemen aan de digitale bijeenkomst. U ontvangt daarna een e-mail met de aanmeldlink.

Rondetafelgesprekken

Wilt u een reactie geven op de Concept RES? Dan kan dit door in te spreken bij de gemeenteraad van de gemeente Voorst. Op 7 september wordt de Concept RES besproken tijdens de rondetafelgesprekken. Wilt u hier spreektijd? Meld dit dan bij de griffie van de gemeente Voorst via

Kern
Bussloo, De Vecht, Klarenbeek, Nijbroek, Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst (het dorp), Wilp, Wilp-Achterhoek

Over de organisator

Gemeente Voorst
De gemeente Voorst ligt tussen de Veluwe en de IJsselvallei. De gemeente bestaat uit twaalf kernen: Bussloo, Klarenbeek, Nijbroek, Poster...... Lees meer