Details

Dinsdag 3 maart 2020 van 19:30 tot 21:30 uur
Afgelopen
Dorpsstraat 10, Twello

Als u gezond bent, denkt u niet altijd na over wat er kan gebeuren als u afhankelijk wordt door een ziekte, zoals b.v.  dementie en parkinson. Het is goed om juist dan alvast zaken te regelen. Hoe wil ik leven als ik ziek word? Wie regelt dan mijn financiën? Hoe zorg ik dat alles goed geregeld is voor mijn partner?

Wegwijs Dementie organiseert in samenwerking met Slaghekke Notariaat een informatieve avond over wat goed is om te regelen voordat u of een naaste ziek wordt, Dhr. A van Dijk van Slaghekke Notariaat geeft u hierover informatie.

  • Datum: 3 maart 2020
  • Tijd: inloop 19.15 uur, start 19.30 uur.
  • Locatie: Irenegebouw, Dorpsstraat 10, 7391 DD, Twello

U bent van harte welkom! Aanmelden is wenselijk en kan via: Annet Reimert, Consulent mantelzorg en coördinator algemene hulpdiensten Mens en Welzijn Voorst. stuur hiervoor een e-mail naar:

Kern
Bussloo, De Vecht, Klarenbeek, Nijbroek, Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst (het dorp), Wilp, Wilp-Achterhoek

Over de organisator

Mens en Welzijn Voorst
Mens en Welzijn Voorst is dé brede welzijnsorganisatie van de gemeente Voorst. Een welzijnsorganisatie die er is voor alle kleine en grot...... Lees meer