AFGELAST Schrijfworkshop bij Kunstkring

Details

Woensdag 8 april 2020 van 19:30 tot 21:30 uur
Afgelopen
Dorpsstraat 11A
Twello, Nederland
Terugkerende activiteit
Maandelijks op de 2de woensdag tot en met 13 mei 2020

Een avondje creatief schrijven

Elke maand op de 2e woensdagavond,  kunt u komen schrijven in de thema-workshop bij Galeriecafe De Statenhoed van de Kunstkring aan de Dorpsstraat 11A in Twello. Eerst even inschrijven.

De workshop is voor beginners, nieuwsgierigen en gevorderden.

Aanmelding is uiterlijk 4 dagen tevoren gewenst via lisvandergeer@hotmail (zie ook www.lisvandergeer.com voor meer informatie.)

Slechts voor 15 euro geniet u van de opgediepte schatten die u tevoorschijn zult toveren door bv associatieve en vrije schrijfoefeningen. Je leert hoe je de schrijfstroom op gang kunt laten komen. Je krijgt concrete en uitdagende schrijfopdrachten aangeboden die je creativiteit losmaken en die je ertoe aanzetten je eigen stem te ontwikkelen. Je onderzoekt wat jou inspireert, wat je werkelijk beweegt. We gaan niet alleen aan de slag met de wereld om ons heen, maar werken ook vanuit beeld (foto's bijvoorbeeld), teksten en gedichten van schrijvers, herinneringen, muziek en fantasie. Je schrijft fragmenten, gedichten, een kort verhaal. En dat alles onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Aanvang 19.30 uur

Dorpsstraat 11A in Twello


Kern
Bussloo, De Vecht, Klarenbeek, Nijbroek, Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst (het dorp), Wilp, Wilp-Achterhoek

Over de organisator

Lis van der Geer
Enthousiast vrijwilliger werkzaam voor Kunstkring Voorst op het gebied van publiciteit en workshops in schilderen en schrijven voor zowel leden als niet-leden!... Lees meer