Lezing over Ouder worden: hoe het anders kan

Details
Woensdag 22 januari 2020 tussen 10:00 en 11:30
Afgelopen

Ouder worden: hoe het anders kan

‘Ouder worden: hoe het anders kan’ is de titel van de boeiende presentatie die Bram de Bree (orthomoleculair therapeut) gaat geven tijdens de ‘Klarenbeekse Koffieochtend’. De levensverwachting ligt momenteel rond de 80 jaar. Dit betekent dat de levensverwachting ten opzichte van 120 jaar geleden bijna is verdubbeld. Kortom, we worden steeds ouder! Maar wat opvalt is dat we wél steeds jonger te maken krijgen met ziektes. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we gezonder ouder worden? Bram de Bree neemt u mee in de boeiende wereld van voeding en leefstijl die ervoor kan zorgen dat je gezonder oud wordt. Bram weet dat op een leuke maar ook soms confronterende manier over te brengen op zijn publiek. Een presentatie die je niet mag missen en die zeer zeker ook interessant is voor mensen die privé, voor hun werk of vrijwilligerswerk te maken hebben met ouderen.

De presentatie wordt gehouden op woensdag 22 januari van 10.00 – 11.30 uur, tijdens de ‘Klarenbeekse Koffieochtend’ in het MFC in Klarenbeek. Toegang is gratis en er wordt zelfs een gratis kopje koffie/thee geschonken. Dus wat houdt je tegen? Tot woensdag!

Kern
Bussloo, De Vecht, Klarenbeek, Nijbroek, Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst, Wilp, Wilp-Achterhoek
Over de organisator
Dorpscontactpersoon Klarenbeek
Dorpscontactpersoon heeft nog niets over zichzelf geschreven.