Spreekuur Stichting Leergeld Apeldoorn - Voorst

Stichting Leergeld Apeldoorn - Voorst

Details

Maandag 13 juli 2020 van 09:15 tot 12:15 uur
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Elke 2 weken op maandag tot en met 9 maart 2021

Leergeld Apeldoorn - Voorst houdt spreekuur in 'Klein Twello' aan de Maarten Tromplaan 2 in Twello. Dit spreekuur is bedoeld voor mensen die wonen binnen de gemeente Voorst.

Het spreekuur vindt plaats op maandagochtend van 09:15 - 12:15 uur in de oneven weken.

Heeft u vragen over schoolkosten, sport (Jeugdfonds Sport), een laptop of een fiets? Kom dan gerust langs! De medewerker van Leergeld zal uw aanvraag aannemen en u verder informeren.

Als u binnenkomt gaat u de eerste gang links in. De eerste kleine spreekkamer aan de rechterkant (lokaal 15) is de plek waar de medewerker van Leergeld/Jeugdfonds Sport zit. De kamer is te herkennen aan de poster van Leergeld op het raam.
Mocht er al een gesprek plaatsvinden in de spreekkamer, neemt u dan plaats in de algemene ruimte. U wordt daar opgehaald als u aan de beurt bent.

Kern
Bussloo, De Vecht, Klarenbeek, Nijbroek, Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst (het dorp), Wilp, Wilp-Achterhoek

Over de organisator

Stichting Leergeld Apeldoorn - Voorst
Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst is een particulier fonds dat bij minder draagkrachtige gezinnen voor kinderen van 4 tot 18 jaar een a...... Lees meer