Details

Zaterdag 14 december 2019 van 10:00 tot 16:00 uur
Afgelopen

Op zaterdag 14 december wordt er een Kerstmarkt georganiseerd bij de Kruidentuin in Twello. Tussen 10:00 en 16:00 zijn de kwekerij, de kaarsenmakerij en de winkel geopend voor iedereen die alvast in de kerstsfeer wil komen.

 Medewerkers van de Kruidentuin zullen deze dag de bezoekers helpen bij de verkoop van Nordman Kerstbomen, zelfgemaakte kerststukjes, eigen gemaakte kaarsen, zelfbereide lekkernijen en overige artikelen voor de aankomende feestdagen. Behalve eigengemaakte artikelen van de Kruidentuin zal ook de tingieter dit jaar niet ontbreken, worden er wenskaarten verkocht, zijn er kinderactiviteiten en zorgt live muziek voor het extra kerstgevoel.

De Kruidentuin is een werklocatie van Stichting de Passerel waar mensen met een verstandelijke beperking dagbesteding uitvoeren in de winkel, de kwekerij en de kaarsenmakerij. Binnen de muren van de Kruidentuin is ook Mens en Welzijn Voorst gehuisvest. Deze organisatie bied creatieve en productie werkzaamheden aan ouderen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.


Behalve de kerstmarkt is de Kruidentuin op doordeweekse dagen geopend tussen 09:00 en 16:00 uur. Adresgegevens van de Kruidentuin zijn; Lenteklokje 3, 7391 AJ in Twello.

 

Over de organisator

Mens en Welzijn Voorst
Mens en Welzijn Voorst is dé brede welzijnsorganisatie van de gemeente Voorst. Een welzijnsorganisatie die er is voor alle kleine en grot...... Lees meer