Papa-Mama Café en Kerstschaal maken Klarenbeek

Details

Woensdag 11 december 2019 van 10:00 tot 12:00 uur
Afgelopen

Klarenbeek. Wanneer de goedheiligman weer vertrokken is wordt de kerstboom in huis gehaald en opgetuigd met slingers en ballen. Kinderen vinden dit altijd een spannende tijd van lichtjes en pakjes. Op woensdag ochtend 11 december kunnen de kinderen tijdens het Papa-Mama Café komen om hun eigen kerstkaars te versieren. Natuurlijk zijn de ouders of grootouders tijdens deze creatieve ochtend met de allerkleinsten van harte welkom om samen een kaars te versieren. U hoeft zich niet aan te melden. U bent welkom met uw allerkleinste in het MFC te Klarenbeek (10.00-12.00 uur) De kosten zijn € 2 per kaars.

De week daarna woensdag 18 december kunt u deelnemen aan de workshop kerstschaal maken. We kunnen alvast verklappen dat dit keer een rond tafelstuk op een kerstbord gemaakt wordt met mooie bloemen. Ieder jaar wordt eenzelfde workshop voor de kerstdagen georganiseerd dus kunt u rekenen op een verrassend resultaat. En kunt u uzelf of een geliefde trakteren op een prachtige kerstschaal voor de feestdagen. Kosten voor deze workshop zijn € 15 per kerstschaal.

Iedere woensdag ochtend (10.00-12.00) wordt iedereen verwelkomd tijdens de inloop in het MFC te Klarenbeek met een vers kopje koffie of thee dat aangeboden wordt door Klarenbeeksbelang. Buiten wordt iedere week enthousiast een potje Jeu de Boules gespeeld. Hier kunt u rustig een potje meespelen zodat ook in Klarenbeek een vaste groep jeu de Boules spelers komen.

Aanmelden voor de workshop kerstschaal maken kan tot 11 december via T: 06-12260021 of mail:

 

Over de organisator

Dorpscontactpersoon Klarenbeek
Dorpscontactpersoon heeft nog niets over zichzelf geschreven.