Lichtweek in Wilp

Belangenvereniging Wilp e.o.

Details
Woensdag 11 december 2019 tussen 16:00 en 23:00
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 15 december 2019

Lichtweek Wilp 9 t.e.m. 14 december 2019

 

In de weken voor kerst wordt Wilp weer omgetoverd tot een idyllisch dorp met prachtige kerstlichtversieringen De Belangenverenging Wilp organiseert van 9 t.e.m. 14 december de Lichtweek. We roepen alle Wilpenaren op hun huis/tuin te verlichten. Dit kan samen met de buurt of straat, maar men mag ook zelf het huis en/of de tuin verlichten. Voor de mooist verlichte huizen/tuinen zijn er geweldige prijzen te verdienen. Nieuw is een leuke  prijs voor de gezelligste straat of een gedeelte ervan. Een jury zal een deskundig oordeel vellen.

Op vrijdag 13 december  is er vanaf 18.00 uur  een gezellige wandeling langs de verlichte huizen. Midwinterhoornblazers zullen de wandelaars muzikaal bijstaan. Begin en eindpunt is het Dorpshuis. Na afloop kunt u  in Dorpshuis De Pompe even bijkomen onder het genot van koffie,oliebollen en glühwein. Tevens zal hier de prijsuitreiking plaatsvinden.

 De deelnemende kinderen krijgen voor de wandeling een mooie led foamstick uitgereikt. Na afloop is er voor de jeugd disco in de jeugdkelder.

Over de organisator
Belangenvereniging Wilp e.o.
De Belangenvereniging Wilp e.o. werd opgericht op 26 maart 1990 met als doel de leefbaarheid te bevorderen en een bijdrage te leveren aan...... Lees meer