Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Sportcafé gemeente VoorstIn 2018 is een Nationaal Sportakkoord gesloten met als hoofddoel om zoveel mogelijk mensen met plezier te laten sporten en bewegen. Dit kan alleen slagen als we ons op lokaal niveau, met een bundeling van lokale krachten, hiervoor inzetten. Lokale sportakkoorden zijn daarvoor het instrument. Ook in de gemeente Voorst wordt de komende maanden toegewerkt naar een lokaal sport- en beweegakkoord, voor en door de inwoners van de gemeente Voorst. De inhoud bepalen we met elkaar en daarvoor nodigen we u graag uit.

Een lokaal sport- en beweegakkoord geeft energie!
• Iedereen moet kunnen sporten en bewegen
• Gezamenlijke dromen en ambities waarmaken
• Ontdek nieuwe samenwerkingen
• Als gelijkwaardige partners samen afspraken maken

Uw bijdrage is belangrijk
Graag praten we u bij over het lokaal sport- en beweegakkoord in de gemeente Voorst. Want wat is een lokaal sport- en beweegakkoord? En waarom is het voor u als sportvereniging, school, belangenvereniging of maatschappelijke organisatie interessant om mee te denken? In het lokale sport- en beweegakkoord komen afspraken te staan die we samen maken en waar we samen verantwoordelijk voor zijn.
Een brede samenwerking met sportaanbieders, scholen, belangenverenigingen, ondernemers, maatschappelijke partners en andere organisaties is noodzakelijk voor het stimuleren van sport en bewegen. Daarom nodigen wij alle belanghebbenden uit voor dit eerste Sportcafé. Een onafhankelijk sportformateur begeleidt het Sportcafé.

In het kort
• Wie: Belanghebbenden op het gebied van sport en bewegen (sportverenigingen, onderwijs, belangenverenigingen, commerciële sportaanbieders, ondernemers, zorg- en welzijnsorganisatie)
• Wat: Sportcafé
• Waar: SV Twello, Zuiderlaan 5, Twello (boven, horeca 3)
• Wanneer: Dinsdag 12 november van 19.00 tot 20.30 uur, inloop 18.30 uur

Aanmelden
Kom en deel uw kennis, ervaring en ideeën met ons en elkaar! Meld u aan via onderstaande button.
Een week voor het Sportcafé ontvangt u een bevestiging en het programma. Stuur deze link gerust door naar anderen waarvan u denkt dat ze bij het Sportcafé aanwezig willen zijn.

Vragen
Voor vragen kunt u terecht bij Ingrid de Croon, beleidsadviseur sport en bewegen van de gemeente Voorst, via of 06-11482093

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.