Sportief wandelen in Klarenbeek

Details
Woensdag 4 december 2019 tussen 09:30 en 11:15
Afgelopen
Bosweg 14, Klarenbeek

Sportief wandelen in Klarenbeek,
Sinds 5 november 2014 wordt er op elke 1e en 3e woensdag van de maand sportief gewandeld in Klarenbeek. De startplaats en tijd is altijd op de 1e en 3e woensdag om 09.30 uur precies vanaf het MFC en we zijn ca 11.15 uur terug bij het MFC. Daar drinken we samen een kop koffie om onze ervaringen van die dag en nog veel meer te delen.
Aan en/of afmelden is niet nodig.
Deze activiteit is ontstaan op initiatief van de dorpscontactpersonen en zij ondersteunen en promoten deze wandeling via de diverse sociaal media, waaronder de kalender van het Voorster Nieuws
De wandelroutes worden meestal uitgezet door Frans Ganzevles. Bij afwezigheid van Frans neemt Jan Woudenberg deze taak op zich. Samen verzorgen Frans en Jan deze sportieve activiteit. Deze wandeling is bedoeld voor iedereen met een klein beetje conditie, ongeacht de leeftijd. En het motto is: samen uit, samen thuis.
Vanaf november 2014 hebben inmiddels we inmiddels zo’n 750 km gewandeld waaraan 2300 wandelaars hebben deelgenomen.
Bent u nu ook nieuwsgierig geworden en staat u te popelen om mee te doen? Kom dan gerust op de 1e of 3e woensdag naar het MFC en doe mee. Er is geen enkele drempel en we gaan heel sociaal met elkaar om. Iedereen is welkom. En de mooie en rustgevende omgeving van Klarenbeek heeft zoveel te bieden. Zo vaak horen we: goh.. hier ben ik nog nooit geweest…. en ik woon hier al zolang. Laat u dus sportief uitdagen en inspireren.

Over de organisator
Dorpscontactpersoon Klarenbeek
Dorpscontactpersoon heeft nog niets over zichzelf geschreven.