Spreekuur Formulierenbrigade (tijdelijk alleen op afspraak)

Mens en Welzijn Voorst

Details

Woensdag 23 juni 2021 van 15:30 tot 17:00 uur
Afgelopen
Jachtlustplein 11, Twello
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 29 juli 2021

Op weg naar de participatiesamenleving waarin u als burger zoveel mogelijk zelf verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen leven en omgeving. Door deze verantwoordelijkheid te nemen doet u mee in de samenleving. Toch zijn er soms belemmeringen waardoor ondersteuning nodig is om het meedoen mogelijk te maken.


Enthousiaste, deskundige vrijwilligers

Voor de ondersteuning zet Stichting Mens en Welzijn Voorst de Formulierenbrigade in. Bij de Formulierenbrigade werken enthousiaste en deskundige vrijwilligers die u graag ondersteunen bij de invulling van ‘lastige’ formulieren. Zij kunnen u ook ondersteunen bij het ordenen en/ of afhandelen van uw (financiële) administratie.


Waarbij kan de Formulierenbrigade u helpen?

U kunt bij de Formulierenbrigade terecht voor bijvoorbeeld hulp bij het aanvragen van:

  • Kwijtschelding van gemeentelijke belastingen;
  • Toeslagen van de Belastingdienst;
  • Studiefinanciering;
  • Verzekeringen;
  • Vergoeding van zorgkosten.


Contactgegevens

Iedere woensdagmiddag van 15.30 uur t/m 17.00 uur is er spreekuur in Klein Twello, Maarten Tromplaan 2 in Twello. In de huidige 'coronatijd' werken we louter op afspraak. U kunt telefonisch of via de mail een afspraak maken. Wilt u graag een afspraak maken buiten dit spreekuur? Heeft u hulp nodig bij administratieve ordening? Neemt u dan contact op met de Sociaal Raadsvrouw, Corine van der Knaap. Zij is bereikbaar op telefoonnummer: 0571-287758 of per email:

Kern
Bussloo, De Vecht, Klarenbeek, Nijbroek, Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst (het dorp), Wilp, Wilp-Achterhoek

Over de organisator

Mens en Welzijn Voorst
Mens en Welzijn Voorst is dé brede welzijnsorganisatie van de gemeente Voorst. Een welzijnsorganisatie die er is voor alle kleine en grot...... Lees meer