KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Computercursus '''Klik&TikVoor mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op het internet biedt de bibliotheek Brummen|Voorst al een aantal jaar de cursus Klik & Tik aan. De deelnemers maken heel stapsgewijs kennis met de computer. Het grote voordeel van deze cursus is, en dat is een veelgehoorde opmerking van ex-cursisten, dat iedereen zijn/haar eigen tempo volgt. Bij vragen of problemen is er altijd een vrijwilliger in de buurt die op rustig en kalme wijze ondersteuning biedt.  

De kosten zijn € 10,00 per 5 lessen voor leden van de bibliotheek (€ 15,00 voor niet-leden). Eenmalige kosten van € 3,00 voor de aanschaf van een koptelefoon. Deze cursus is een onderdeel van www.oefenen.nl, wat inhoudt dat deze cursus ook zelfstandig thuis te volgen is. Echter de bibliotheek wil graag mensen die wat meer moeite met de computer hebben, een helpende hand bieden. De cursus wordt in Twello op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur gegeven en op woensdagavond van 18.30-20.30 uur.  Voor meer informatie en aanmelding: bij de informatiebalie van de Bibliotheek of via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

 

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.